Ilmoittaudu heti, voita packraft

Kairacrossiin kannattaa ilmoittautua mahdollisimman ajoissa. Super-edullinen hinta on voimassa 31.12.2020 asti, ja jos ilmoittautuu viimeistään tammikuussa 2021, ehtii vielä mukaan hienon packraftin arvontaan.

Voit ilmoittautua myös yksin, jos sinulla ei ole vielä joukkuekaveria. Joukkueita voi täydentää 10.6.2021 asti.

Ole nopea kuin Nomad

Ilmoittautumalla ajoissa ja osallistumalla kisaan olet mukana kahden MRS Nomad -packraftin arvonnassa.

Arvomme kaikkien 31.1.2021 mennessä ilmoittautuneiden kesken yhden MRS Nomad S1 -packraftin (arvo 1 029 €). Kannattaa siis ilmoittautua viipymättä!

Osallistumismaksu/henkilö

  • 297 € 31.5.2021 asti

Jälki-ilmoittautuminen 397 € 10.6.2021 mennessä.

Kaikkien kilpailuun osallistuvien kesken arvomme vielä toisen MRS Nomad S1 -packraftin.

Peruutukset ja muutokset

Osallistumismaksu palautetaan vain siinä tapauksessa, että kilpailu joudutaan peruuttamaan kokonaan esimerkiksi pandemian takia. Ulkomaisille osallistujille maksu voidaan palauttaa myös, jos Suomen matkustusrajoitukset estävät kisapaikalle pääsyn.

Palautettavasta osanottomaksusta pidätetään 20 euron käsittely- ja järjestelykulu. Käsittelykulua ei peritä ulkomailla asuvilta.

Oman osallistumisoikeutensa voi siirtää veloituksetta toiselle ennen kesäkuun 15. päivää. Sen jälkeen tehtävistä muutoksista veloitamme 20 euroa. Ilmoita muutoksista sähköpostilla: info@kairacross.fi.


Tapahtuma valokuvataan ja videoidaan. Kuvia käytetään Kaira­crossin tiedo­tuksessa ja markki­noinnissa esimerkiksi verkko­sivuilla, sosiaali­sessa mediassa ja lehdissä.