Kairacross Vätsäri 2023 alkoi!

SU 30.7.2023 15:30

Kolmas Kairacross Vätsäri saatiin liikkeelle tänään hyvissä tunnelmissa ja aurinkoisessa säässä. Suurin osa joukkueista on kokeneita Vätsärin-kävijöitä, mutta myös ensikertalaisia on mukana.

🎦 Live-lähetys lähdöstä: Facebook-video | Instagram-video

Pientä jännitystä ja akateemisen vartin verran viivästystä aiheuttivat gps-laitteet, joista kaikki eivät suostuneet heti toimimaan, ja toimivia käytiin vaihtamassa kilpailijoille vielä viidennen ja kuudennen rastin välissäkin.

Gps-laitteiden ansiosta kuka vaan voi seurata kilpailijoiden etenemistä osoitteessa https://sportrec.eu/gps/kairacross-vatsari-23.

Team Vison saapumassa rastille 3

Alkumatkasta yleisöä oli myös paikan päällä niin lähdössä, kolmosrastilla kuin viidennen ja kuudennen rastin välisellä sillallakin.

Kilpailun kuulumisia, kuvia ja videoita voi seurata verkossa tämän sivun päivityksistä, Facebookin tapahtumasta, ja Instagramista. Kaikki kilpailusta kiinnostuneet ovat tervetulleita myös kommentoimaan tämän blogin chattiin [ei enää käytössä] ja somekanaviin, joissa aihetunnisteina ovat #kairacrossvatsari (ilman ä-kirjaimia!) ja #kairacross.

🎦 Lähes kaikki joukkueet rasti 3:lla: Facebook-video | Instagram-video

JEES rastilla 3