Sedät

Team Sedät: Antti Ala-Heikkilä, Jyrki Hahkala

1. MIKÄ SAI TEIDÄT ILMOITTAUTUMAAN TÄHÄN KISAAN?

Vuoden 2021 Vätsärin piti olla kerran elämässä -kokemus, mutta itsensäkin yllättäen Sedät on taas mukana. Huikean hieno Vätsari ja erinomaisesti järjestetty tapahtuma houkuttelivat (ainakin…) vielä kerran testaamaan itseään.

2. MITÄ ODOTATTE KISALTA?

Kylmää, märkää, väsymystä, harhailua ja hyttysiä. Mutta myös upeita paikkoja ja hienoja hetkiä hyvässä seurassa. Elämyssarjalaisena myös nukuttuja öitä ja riittävästi evästä.

3. KERTOKAA JOTAIN JOUKKUEESTANNE. MISTÄ JOUKKUEEN NIMI TULEE?

Sedät on muinaisina aikoina treenannut semi-tavoitteellisesti maanteillä, poluilla, vedessä ja lumella (maratonit, ultrat, uinti, triathlon, polku- ja vuorijuoksut). Iän karttuminen ja vauhdin hidastuminen ovat tuoneet mukanaan myös viisauden: lappu rinnassakin voi mennä rennosti elämyksiä hakien. Tämä siirtyminen elämyssarjaan näkyy myös joukkueen nimessä.

4. MIKÄ ON PISIN YKSIN TAI YHDESSÄ TEKEMÄNNE MELONTA- TAI PACKRAFTÄYSREISSU?

Kairacross Vätsari 2021 ja Saimaa 2023 ovat pisimmät yhteiset packraft -reissut. Toki molemmissa ehdittiin kiertää vain osa radasta…

5. MIKÄ ON TAVOITTEENNE KAIRACROSS VÄTSÄRISSÄ?

Kliseisesti tehdä oma paras suoritus ja katsoa mihin se riittää. Ensisijainen tavoite on löytää erämaasta takaisin sivistyksen pariin määräajassa upeita elämyksiä kokeneena ja toivottavasti myös muutaman rastin löytäneenä.