Veikkolan Vetelät

Team Veikkolan Vetelät: Pia Ahlfors, Jukka Matilainen

1. MIKÄ SAI TEIDÄT ILMOITTAUTUMAAN TÄHÄN KISAAN?

Oltiin jo viime vuonna Kairacross Vätsärissä. Se oli viime vuoden parhaimpia kokemuksia, joten oli selvää, että mukaan lähdetään,jos vaan saadaan lomat järjestymään. Luonto ja liikunta houkuttaa ja kouluttaa. Lähdemme tuulettumaan ja rentoutumaan arkisuoritteista.

2. MITÄ ODOTATTE KISALTA?

Leppoisaa etenemistä. Sää olkoon mitä onkaan. Me ollaan varauduttu muuttuviin sääoloihin. Nälkää emme tule näkemään. Ruokaa on mukana vähintään riittävästi ja korpilakkoja on tarkoitus maistella matkan aikana. Auringonnousuja ja laskuja sekä kuuta on tarkoitus ihailla. Porojen kohtaaminen vapaassa luonnossa kuuluu myös toiveisiin. Ei olla tykkejä jalkaisin, tuskin sitä vesilläkään. Edetään joukkuenimen velvoittamalla järeydellä. Toivottavasti löydämme myös jokusen rastin.

3. KERTOKAA JOTAIN JOUKKUEESTANNE. MISTÄ JOUKKUEEN NIMI TULEE?

Olemme kotoisin Kaakon kulmalta. Kotimme Kotkassa sijaitsee asevelikylässä, jonka nimi on Veikkola. Luonteemme ja elämänasenteemme mukaisesti olemme sangen veteliä omia paimenkoiriamme myöten. ( Niiden tehtävä on paimentaa meitä.) Suuria menestystarinoita ei tällä joukkueella ole, mutta mielestämme matka on tärkeämpi kuin määränpää. Vaikka hitaita ollaankin, niin vielä kotiin ollaan tähän asti kuitenkin aina löydetty.

4. MIKÄ ON PISIN YKSIN TAI YHDESSÄ TEKEMÄNNE MELONTA- TAI PACKRAFTÄYSREISSU?

Viime vuotinen Vätsärin Kairacross on pisin packrafttäysreissumme. Muutama kerta ollaan syksyn jälkeen melomassa käyty, lähinnä tuntumaa hakien.

5. MIKÄ ON TAVOITTEENNE KAIRACROSS VÄTSÄRISSÄ?

Lähdemme tavoittelemaan maaliin pääsyä hyväksytysti. Tykkivauhtia ei tule, mutta joka päivä edetään syömisen, vetelehtimisen sekä nukkumisen rajaamin ehdoin.