Team Xwander

Team Xwander: Ossi Blomqvist, Joonas Savolainen

1. Mikä sai teidät ilmoittautumaan tähän kisaan?

Halu haastaa itseään Vätsärin kauniissa vaihtelevassa ja vaativassa maastossa.

Viime vuoden kisan opettamana olemme tehneet uusia ratkaisua, päätöksiä ja valintoja varustuksen, ajankäytön ja ruoan suhteen. Team Xwander lähtee entistä ehompana kohti uutta kisaa rempseällä otteella ja suoralla sisulla!

2. Mitä odotatte kisalta?

Odotamme näkevämme Inarin kauneinta vaihtelevaa erämaata, nauttimaan kilpailusta ei_niin_vakavalla otteella, pistämään itsemme äärirajoille ja mukavuusalueen ulkopuolelle sekä testaamaan tiimidynamiikkaa.

Ikään kuin työpaikan hyvinvointipäivä, jossa on tarkoitus jossain vaiheessa myös voida pahoin.

3. Kertokaa jotain joukkueestanne. Mistä joukkueen nimi tulee?

Team Xwander nimi tulee ohjelma­palvelu­yrityksemme nimestä. Osa Xwanderia on myös Ivalon Eräsoppi, josta välineemme osaksi ovat ja saamme tehtyä samalla kovan luokan kenttätestausta.

Joukkueen kokoonpano on sama kuin viimevuonna, viime hetken korvaavat pelaajat, varaluistimen varaluistimet, Kairacrossi-Ossi ja Saunatonttu-Jonttu (Joonas).

Tämä joukkue ei lähde voittoa tavoittelemaan, vaan pitämään hauskaa!

4. Mikä on pisin yksin tai yhdessä tekemänne melonta- tai packraftäysreissu?

Viimevuoden Kairacross on pisin yhteinen reissu. Matkaa kertyi silloin noin 90km, mutta jouduimme lähtemään kesken kilpailun työkiireiden kutsuessa. Kerkesimme silloin rastille 9.

5. Mikä on tavoitteenne Kairacross Vätsärissä?

Tavoitteenamme on haastaa itseämme, kokeilla rajojamme, pitää hauskaa, kokeilla miten päräjtään silloin ku ei olekkaan enää nii hauskaa, edetä, kokea, nauttia.

Xwander somessa: