Herkut matkassa

Team Herkut matkassa: Kuva: Antti Saarimaa

1. MIKÄ SAI TEIDÄT ILMOITTAUTUMAAN TÄHÄN KISAAN?

Tämä on pitkä tarina. Syksyllä 2021 Johanna sattui näyttämään kuvia ensimmäisestä Vätsärin kisastaan. Emme silloin juuri tunteneet toisiamme. Kirsi innostui kisasta niin paljon, että soitti seuraavana päivänä ja kysyi voisiko lähteä mukaan. Seuraavan vuoden kisoihin oli kisakaverit jo valmiina, joten sovittiin että keksimme jotain muuta haastetta yhdessä.

Viime kesänä lähdimmekin sitten seikkailukisoihin ja totesimme niiden olevan "ihan meidän juttu". Kävimme useammat kisat ja nautimme. Tälle kesälle Kairacross Saimaan piti olla meidän pääkisamme. Mutta taas erinäisten sattumusten ja loukkaantumisten takia Kirsi lähtee nyt myös Vätsäriin.

2. MITÄ ODOTATTE KISALTA?

Hienoa seikkailua ja upeita elämyksiä. Mitä ei kauheasti odoteta, mutta tiedetään olevan tulossa niin hyttysiä, märkää, hiertymiä ja univajetta.

3. KERTOKAA JOTAIN JOUKKUEESTANNE. MISTÄ JOUKKUEEN NIMI TULEE?

Viime vuonna ensimmäiseen kisaan keksimme nimen Neitsytmatka. Tänä vuonna se ei enää kuulostanut hyvältä, joten vaihdoimme nimeä. Mietimme pitkään, mikä meitä yhdistäisi tai mikä kuvaisi joukkueemme ainutlaatuisuutta.

Totesimme, että hyvät eväät ovat siivittäneen meidät hyviin tuloksiin. Irtokakkivalikoimasta on tarkasti valikoitunut kokonaisuus eri matkoille ja eri keleille. Tästä syntyi nimi Herkut matkassa.

4. MIKÄ ON PISIN YKSIN TAI YHDESSÄ TEKEMÄNNE MELONTA- TAI PACKRAFTÄYSREISSU?

Kairacross Saimaalla etenimme viidessäkymmenessä tunnissa noin 170 km. Johannalla on lisäksi kolme aikaisempaa Kairacross -kokemusta.

5. MIKÄ ON TAVOITTEENNE KAIRACROSS VÄTSÄRISSÄ?

Nöyränä matkaan ja hymyssä suin maaliin. Meillä on kokemusta monenlaisista seikkailuista, mutta varmasti saamme vielä uusia kokemuksia.