Artident Endurance Team

Team Artident Endurance Team: Antti Sainio, Hilla Läärä

1. MIKÄ SAI TEIDÄT ILMOITTAUTUMAAN TÄHÄN KISAAN?

Seikkailun himo! Hilla osallistui viime vuonna ja reissu oli niin huikea, että pakko on päästä uudelleen.

2. MITÄ ODOTATTE KISALTA?

Odotamme kesän honeymoon-reissuamme: 100 h täyttä nautintoa Vätsärin upeissa maisemissa!

3. KERTOKAA JOTAIN JOUKKUEESTANNE. MISTÄ JOUKKUEEN NIMI TULEE?

Olemme aktiivinen pariskunta, jolle kestävyysurheilu on tärkeä osa elämää ja yhdessäoloa. Molemmilla on kokemusta suunnistuksesta, polkujuoksusta, triathlonista, pyöräilystä ja packraft-melonnasta.

Hilla: Joukkueen into ja määrätietoisuus. Hilla sai Antin lähtemään kanssaan kilpailuun ylitsepursuavalla innollaan. Hilla rakastaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita ja syttyy haasteista. Hilla on optimistinen ja ratkaisukeskeinen ja uskoo aina kaiken kääntyvän parhain päin.

Antti: Joukkueen realismi ja sitkeys. Antti harkitsee joukkueen parhaita reitinvalintoja geologista tietotaitoaan käyttämällä ja huolehtii joukkueen mielialasta. Antti korvaa joukkueen heikkoudet periksiantamattomuudellaan.

Joukkueen nimi tulee suurimman sponsorin, Artidentin, mukaan.

4. MIKÄ ON PISIN YKSIN TAI YHDESSÄ TEKEMÄNNE MELONTA- TAI PACKRAFTÄYSREISSU?

Hilla osallistui viime vuoden Kairacross Vätsäriin 2022 isänsä Matin kanssa. Tänä vuonna Hilla ja Antti kävivät yhdessä harjoittelemassa Ukuit Eldorado -packraftkilpailussa.

5. MIKÄ ON TAVOITTEENNE KAIRACROSS VÄTSÄRISSÄ?

Viime vuoden kisasta on otettu oppia ja varusteita ja taktiikoita on paranneltu. Tavoitteenamme on parantaa viime vuoden suoritusta. Lähdemme kuitenkin hyvällä mielellä emmekä aio puristaa melaa liian kovaa.

Joukkueen treenejä voi seurata Instagramista Hillan tililtä: https://instagram.com/trineitohilla