Konsulikyydissä

Team Konsulikyydissä: Antti

1. Mikä sai teidät ilmoittautumaan tähän kisaan?

Tämä on Antin yhdeksäs reissu Vätsäriin (ml. Lapland Wilderness Challenge 2020). Kun alkuperäinen kisakaveri Sauli (LWC 2020) joutui perumaan reissun niin J-P onneksi innostui lähtemään mukaan viime metreillä.

J-P on käynyt Vätsärissä viime syksynä Antin, Saulin ja Mikon kanssa ja erämaa taisi tehdä lähtemättömän vaikutuksen. Meidät sai osallistumaan mahdollisuus haastaa omia rajoja kisassa, joka järjestetään niin uniikilla alueella.

2. Mitä odotatte kisalta?

Nautimme molemmat luonnossa liikkumisesta. Olemme ystäviä lähes 25-vuoden ajalta. Tunnemme toisemme siis hyvin, mutta tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta kun osallistumme yhdessä tämän tyyppiseen haasteeseen. Luulemme kuitenkin tietävämme mitä olemme lähdössä tekemään ja mitä se vaatii. Toki erämaa voi tarjota yllätyksiä, vaikka etenkin Antti on Vätsärissä liikkunut paljonkin.

3. Kertokaa jotain joukkueestanne. Mistä joukkueen nimi tulee?

Antti aloitti melonnan viime kesänä tekemällä muutaman packraft-vaelluksen Lapissa. Myös tänä kesänä Antti on ehtinyt käydä Vätsärissä melomassa. Voisi sanoa packraftingin mullistaneen ainakin Antin retkeily-/vaellusharrastuksen täysin. Antti myös hommasi oman lautan tänä vuonna ja kävi meloja 1- ja packraft-koskimelonnan perusteet -kurssit alkukesän aikana.

Antti Instagramissa: @woodys.wilderness

J-P:llä on vähemmän kokemusta melonnasta, mutta olemme tehneet yhdessä yön yli kestäneen harjoituksen kisavarustuksella. Joukkueen nimi on enemmän tai vähemmän sisäpiirivitsi ja viittaa parin vuoden takaiseen LWC 2020 -osallistumiseen.

4. Mikä on pisin yksin tai yhdessä tekemänne melonta- tai packraftäysreissu?

Kisaan valmistava yhden yön reissu jätti luottavaisen olon, että yhteispeli sujuu.

5. Mikä on tavoitteenne Kairacross Vätsärissä?

Lähdemme haastamaan omia rajoja ja hakemaan voimakkaita elämyksiä, joita vain tämän tyyppisessä tapahtumassa on mahdollista kokea. Toivottavasti maaliviivalla on molemmilla sellainen olo, että emme olisi pidemmälle päässeet.


Kairacross Vätsäri 2022 Teams | Joukkueet